Rólunk

IMG 6414Cégünk 2004-ben alakult, azóta van jelen a marcali ingatlanpiacon. Fő profilunk a város arculatába illő 3-4-6-15 lakásos társasházak és sorházak kivitelezése, értékesítése. Az ingatlan vásárlás komoly feladat, fontos lépés az emberek életében. Ebben a fontos döntésben kívánunk segítséget nyújtani vevőink részére, hogy a vásárlás ne kellemetlen élményekkel záruljon és érezzék, hogy az ingatlan átadása után is számíthatnak ránk. Ezeket szem előtt tartva, tizenhat esztendeje állunk ügyfeleink rendelkezésére. A teljeskörű szolgáltatás nyújtása ügyfeleink kényelmét szolgálja.
Jelmondatunk: „Ön megálmodja, mi megvalósítjuk lakását.
Ez nálunk minden lakásra igaz. Teljes egészében az Ön igényeit vesszük figyelembe az új lakás kialakításánál. Referencia munkáink is ezt bizonyítják. A sikeres ingatlanfejlesztő tevékenység végzéséhez mindenek előtt szükség van megfelelő végzettségre, sokéves tapasztalatra, rugalmasságra, szervezőkészségre és pontosan koordinált munkára. Célunk, hogy olyan alacsony energia felhasználású épületeket készítsünk, melyek nem csak környezettudatosan, de hosszútávon gazdaságosan szolgálják lakóik mindennapjait.
Meggyőződésünk, hogy a korszerű építési anyagok használata és a már bevált technológiák együttes alkalmazása adja azt az értéket, amely akár generációkon is képes átívelni. Ezeket figyelembe véve várjuk megtisztelő érdeklődésüket.
És akikre igazán büszkék vagyunk! >>> Gyermekeink: Kánya Karolina Jázmin - Kánya Flórián